Versier apps

Geplaatst op: 11-02-2014

De ene man doet niet anders en de andere loopt rood aan en weet niet meer wat hij moet zeggen.. Versieren is niet voor iedereen weggelegd. Gelukkig kun je het wel leren! En hoe gemakkelijk zou het zijn dat je dit zou kunnen leren aan de hand van jouw smartphone?! 

Android apps

Je zou het niet verwachten, maar versier apps vind je niet zo één twee drie in de App Store. In de App Store konden wij er namelijk maar drie vinden, waarvan de zoekresultaten niet echt gaven waarna we opzoek waren. Bij het zoeken in de Android apps hadden we meer succes! Wij hebben daarom een top 5 gemaakt van de apps waarvan wij denken dat ze nog wel eens van pas zouden kunnen komen tijdens het versieren van een vrouw. 

Lichaamstaal in verleiding

Tijdens het verleiden van iemand speelt lichaamstaal een grote rol. In een oogopslag kun je er achter komen of een vrouw voor jou open staat, zonder ook maar een woord te hoeven zeggen. Het lijkt wel alsof het alfamannetje het altijd zomaar voor elkaar krijgt en niet bang is om afgewezen te worden, maar hoe doet hij dit? Hij weet de signalen van een vrouw perfect te interpreteren! Door alleen maar naar een vrouw te kijken kun je namelijk een hoop informatie krijgen, namelijk: is ze ontevreden met haar partner, heeft ze seksuele behoeften of is het einde van het gesprek genaderd? Met deze app weet jij hoe je de lichaamstaal van een vrouw op kunt vatten! Meer weten? Gebruik voor tips voor vrouwen versieren van Dr Al Phadoc's, de expert op gebied van versieren en verleiden van vrouwen.

Love Test

Deze app is echt voor de fun, maar evengoed leuk om eens te doen! Wat aan de hand van deze app kom jij erachter welke vrouw jij aantrekt? Ga jij voor liefde of sex? Beantwoord alle vragen en kom erachter wat jouw ware aard is. Lees de vragen en kies het antwoord wat het dichtste bij jou ligt, maar let op: antwoord eerlijk! Alleen dan zul je ontdekken wie je werkelijk bent en naar wie jij op zoek bent!

Kledingmerken top lijst

Meer info

Hits van het moment

Meer info

Vakantie bestemmingen top lijst

Meer info