Vakantie bestemmingen top lijst

Geplaatst op: 11-02-2014

Wij Nederlanders houden er wel van om een paar weken weg te gaan, lekker naar de zon om daarna weer helemaal relaxed thuis te komen. De mooiste hotels in de meest prachtige landen, maar natuurlijk wel voor een scherpe prijs. Wij hebben daarom voor jou een top drie gemaakt van de mooiste vakantiebestemmingen, en laat je inspireren door deze tropische plaatsen!

Egypte

Bijna het hele jaar door meer dan 30 graden! Dus wil jij niet alleen in de zomer zon? Dan kun je zelfs in de winter genieten van de heerlijke zon op het strand, met een cocktailtje in je hand! Ga voor bijvoorbeeld acht dagen naar Egypte naar een 4-sterren hotel, all inclusive voor maar 329 euro! Dat is pas echt genieten! Of geniet van een cruisevakantie op de Middellandse en Rode zee. Onderweg komt u dolfijnen tegen en kunt u duiken op de mooiste plekken van Egypte.

Parijs

Oke, het is geen tropisch paradijs, maar we vonden eigenlijk dat we deze stad ook in onze lijst moesten plaatsen. Het is de stad van de liefde, mode en het wordt ook nog de lichtstad genoemd. Daar moet je toch gewoon eens zijn geweest? Je kunt al voor 99 euro drie dagen met de bus naar het romantische Parijs, inclusief hotel en ontbijt. Als je graag wat meer van de stad wilt zien, kun je er ook nog heel gemakkelijk een stad tour bij boeken! Parijs is de ideale stedentrip bestemming. Boek goedkoop door gebruik te maken van vergelijkers als Stedentripatlas.nl

Curaçao

Het warme tropische klimaat, de prachtige witte stranden en de vriendelijke mensen waarmee je gewoon Nederlands kunt spreken maken Curaçao tot een favoriet vakantiebestemming! Je kunt negen dagen in een 3-sterren hotel verblijven voor al 699 euro! Maar het kan nog voordeliger. Boek een retourvlucht via Arke en zelf je vakantiehuis via de aanbiedingen pagina van websites als Interhome, Micasu.nl of Vakantiehuishurenonline.

Meer tips:

  • Op zoek naar een winterzon bestemming waar u de Nederlandse winter kunt overslaan? Kies voor overwinteren op Mallorca in vakantiehuizen van vakantiehuishurenonline.nl. Door te overwinteren op Mallorca heeft u niets te maken met de deprimerende regentijd in Nederland. En overwinteren op Mallorca hoeft helemaal niet duur te zijn. Vraag een offerte aan voor het vakantiehuis op Mallorca van uw keuze. Vaak zijn er in de winter forse kortingen mogelijk, waardoor overwinteren op Mallorca plots helemaal niet zo lastig hoeft te zijn.
  • Een cruise is aan een enorme opmars bezig. U kunt inmiddels kiezen uit cruises die wereldwijd vertrekken, want opstap plaatsen zijn vaak met het vliegtuig te bereiken. Kies bijvoorbeeld voor een cruisevakantie in het Caribisch gebied en het panamakanaal. Vaak worden deze bestemmingen gecombineerd. Een cruise door het Caribisch gebied en het panamakanaal is ontspannend en de cruiseschepen zijn van alle luxe voorzien. Kies een cruise vakantie in het Caribisch gebied en het panamakanaal via cruisevakantiesonline.nl en boek online.

Gratis muziek downloaden

Meer info

Hits van het moment

Meer info

Kledingmerken top lijst

Meer info