Hit machine maken

Hoe zorg je ervoor dat jouw website een ware hitmachine wordt? Hoe krijg je zoveel mogelijk bezoekers en hoe zorg je voor interactie met deze bezoekers? Wij hebben een aantal tips voor jou opgesteld, maar verwacht geen technische details, het zijn puur en alleen tips over gebruiksvriendelijkheid, management, marketing, management en de cijfers achter een website. 

Mooi en gebruiksvriendelijk

Een website is in principe niets anders dan een gebruiksvoorwerp. Veel designers denken hier anders over, maar het hoofddoel is gebruiksvriendelijkheid. Natuurlijk is het belangrijk dat de site er ook mooi uitziet, zolang het design de functionaliteit maar ondersteunt. 

Focus op je bezoekers

De meest succesvolle bedrijven focussen hun aandacht op hun bezoekers en gebruikers. Gebruik op jouw website dus geen vakjargon of een navigatie die ingericht is als de organisatiestructuur. Kom erachter waarom mensen naar jouw website komen en speel in op die behoefte. 

Een werkende site in verschillende browsers

Dit is een echte open deur die te vaak wordt vergeten: de website moet gewoon werken in alle veelvoorkomende browsers en divices. Dus niet alleen maar op de desktop en laptop browsers. Door de ontwikkelingen van de mobiele telefoons en tablets is het gebruik hiervan enorm toegenoemen. Natuurlijk is de resultie van het scherm een stuk lager. Maar er zijn ook andere zaken waar goed op gelet moet worden. Vooral bij formulieren die ingevuld moeten worden en bepaalde interactie activiteiten gaat dit nog wel eens mis. Erg jammer, omdat je al snel 10% van je bezoekers kwijt bent als jouw website niet werkt in Google Chrome of op een iPhone. 

Maak het jouw bezoekers gemakkelijk

Een van de meest bekende boeken over Usability heet 'Don't make me think'. Hoe meer jouw bezoekers na moeten denken, hoe groter de kans is dat ze naar jouw concurrent gaan. Zorg ervoor dat de navigatie duidelijk is, de interne zoekmachine moet werken en het moet duidelijk zijn wat er van de bezoeker wordt verwacht. Als de bezoeker de weg niet kan vinden, zal hij ook niks kopen. Dus houd het simpel! 

Artikelen

Linkbuilding technieken

Categorie: Hit+machine+maken / 11-02-2014 11:01
Wat is linkbuilding ook alweer? Aan de hand van linkbuilding wordt je sneller hoger in de zoekresultaten gevonden. Helaas zien veel zoekmachines vaak het verschil van verdiende links (omdat mensen echt naar je willen linken) en de links die ontstaan zijn door linkbuilding, waarbij je naar elkaar een linkje plaatst. De hoeveelheid backlinks

Lees meer...

Krijg meer bezoekers op je site

Categorie: Hit+machine+maken / 11-02-2014 10:59
Als je een website hebt gemaakt, wil je natuurlijk dat er bezoekers op je site komen, het liefste zo veel mogelijk. Met de tips die je hier vindt samen met jouw eigen geduld en doorzettingsvermogen, kun je meer bezoekers op je website ontvangen! Maar eerst moet je nadenken over je doelgroep. Wie is je doelgroep, en wat zijn hun wensen? Hier

Lees meer...

Vakantie bestemmingen top lijst

Meer info

Parfum Toplijst

Meer info

Gratis muziek downloaden

Meer info