Gratis muziek downloaden

Geplaatst op: 11-02-2014
Zoals je misschien al hebt gezien bij 'Gratis beltonen downloaden' kun je muziek gratis van YouTube halen en dit in een muziekbestand zetten. Naast muziek van YouTube halen via deze handige linkjes, zijn er natuurlijk ook nog andere manieren om gratis muziek te downloaden! Een van die manieren is muziek luisteren via Spotify of andere legale internet streaming diensten. Deze zijn eenvoudig te vinden op het wereldwijde web. 

Spotify

Met Spotify kun je gratis op je computer of laptop muziek luisteren. Je kunt Spotify ook op je telefoon gebruiken, maar dan betaal je hier helaas wel voor. Niet dat je er veel voor betaald, maar om Spotify op al jouw apparaten te gebruiken betaal je €9,99 per maand. Bij Spotify kun je heel gemakkelijk muziek luisteren. Als je al weet welke muziek je graag wilt luisteren, kun je die in het bestand zoeken en afspelen, maar je zou je ook kunnen laten verrassen. Luister dan bijvoorbeeld de muziek collecties van vrienden, sterren of artiesten. Je kunt bij verschillende internet providers een gratis spotify abonnement krijgen. Kies bijvoorbeeld voor een abonnement van Vodafone en ontvang korting bij een Vodafone internet abonnement. Met een Vodafone internet abonnement combineerd u de voordelen van de 2 abonnementen ovor extra korting.

Je eigen collectie samenstellen

Op Spotify kun je jouw favoriete nummers bij elkaar zetten in een afspeellijst. Wat ook erg handig is, is dat je aparte afspeellijsten kunt maken die past bij een bepaalde gelegenheid, bijvoorbeeld een lijst met zondagse relaxnummer, workout nummers die je afspeelt tijdens het sporten of lekkere nummers die je luistert als je een stuk gaat fietsen! Als je niet weet welke nummers je op een bepaald moment wilt luisteren, kun je ook genieten van de Spotify radio. Je kan dan verschillende muziek stijlen aanvinken en op die manier heb je dus een hele persoonlijke radio lijst! Overigens kun je genoeg andere apps downloaden die wel een gratis mogelijkheid hebben. Helaas is hier de populariteit nog de klein voor om werkelijk een goed alternatief te bieden voor het aanbod.

Hits van het moment

Meer info

Linkbuilding technieken

Meer info

Gratis beltonen downloaden

Meer info