Gratis beltonen downloaden

Geplaatst op: 11-02-2014
Gratis beltonen downloaden is niet meer zo gemakkelijk als het eerder was. De bekende programma's die je vroeger kon gebruiken om muziek te downloaden waren bijvoorbeeld Kazaa en Napster, maar die zijn er nu niet meer. Daarnaast zitten de vergelijkbare programma's vol met neppe bestanden waarmee we onze computers volzetten. Toch willen we graag de ringtones voor onze smartphones gratis hebben. Hoe kun je dit nu het beste aanpakken? Nou wij hebben dé tip voor je: YouTube! 

Gratis muziek downloaden van Youtube

Je kunt het je niet gemakkelijker voorstellen. Je kunt muziek super handig met de YouTube converter downloaden! Dat wil zeggen dat je alle filmpjes kunt downloaden als een muziekbestand. Heb je een geweldig nummer gehoord op youtube of heb je juist een heel grappig geluid gehoord? Dat heb je binnen een handomdraai dus op je computer staan! Het enige wat je moet doen is het programma downloaden. Het is maar een klein programma, dus je kunt snel aan de slag met het zoeken naar jouw beltoon! Een ding is zeker: jij hebt zeker een originele beltoon en dat ook nog eens helemaal gratis! Je kunt dus zo vaak als je wilt veranderen van beltoon, of juist elk contact een andere toon geven! 

Voorbeelden van hippe beltonen

Als je op internet zoekt naar YouTube gratis ringtones krijg je een hele lijst met mooie liedjes of juist gekke geluiden. Je kunt de geluiden indelen in bepaalde groepen, zoals baby geluiden, dierengeluiden, enge geluiden, geluidseffecten, maar bijvoorbeeld ook in muziekgenres als romantische muziek. Het is zo gek niet te verzinnen of je kunt het op YouTube vinden!

Gratis muziek downloaden

Meer info

Parfum Toplijst

Meer info

Gaming apps

Meer info