Beltonen

Wil jij jouw telefoon lekker updaten met een nieuwe hippe beltoon? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij hebben namelijk een enorm breed aanbod van de populairste beltonen. Je kunt de beltonen heel gemakkelijk in de iTunes-app kopen. Je kunt deze beltonen gebruiken voor binnenkomende gesprekken of als sms toon. Wij maken het erg gemakkelijk door stap voor stap te noteren wat je moet doen om een beltoon te kopen! 

Kies jouw favoriete beltoon

De beltonen die je in de iTunes-app kunt vinden kosten allemaal €1,29 per stuk. Afrekenen kun je gemakkelijk doen met je iTunes-account. Je doet het als volgt:
  1. Gebruik jouw iPhone, iPad of iPod Touch om de iTunes-app te openen. 
  2. Druk op het knopje 'meer' wat je ziet staan in de hoek rechtsonder.
  3. Je kunt nu kiezen uit verschillende opties. Kies voor de optie 'tonen'.
  4. Je krijgt nu een overzicht te zien van alle beltonen die de iTunes-app voor jou in de aanbieding heeft. Scrol door het overzicht en luister de tonen die jij leuk vindt.
  5. Boven in het scherm zie je een knop staan waar je de meest populaire tonen kunt vinden. Dit kan je helpen bij de zoektocht naar jouw favoriete beltoon. 
  6. Als je een toon tegen bent gekomen die jou wel aanspreekt, klik je op de knop met '€1,29'. Nu kun je de toon kopen. 

Hoe te gebruiken?

Als je jouw favoriete beltoon hebt gevonden komt het nummer in de iTunes-bibliotheek geplaatst. Je kunt deze beltoon instellen als algemene beltoon, waardoor hij bij elke binnenkomende beller begint te spelen, maar je kunt het nummer ook aan een speciaal contact toevoegen. Dan speelt deze beltoon alleen als hij of zij belt. Dit is makkelijk omdat je dan snel kunt horen of er een speciaal iemand belt, zoals je partner, baas of iemand anders.

Artikelen

Gratis muziek downloaden

Categorie: Beltonen / 11-02-2014 10:46
Zoals je misschien al hebt gezien bij 'Gratis beltonen downloaden' kun je muziek gratis van YouTube halen en dit in een muziekbestand zetten. Naast muziek van YouTube halen via deze handige linkjes, zijn er natuurlijk ook nog andere manieren om gratis muziek te downloaden! Een van die manieren is muziek luisteren via Spotify of ande

Lees meer...

Gratis beltonen downloaden

Categorie: Beltonen / 11-02-2014 10:44
Gratis beltonen downloaden is niet meer zo gemakkelijk als het eerder was. De bekende programma's die je vroeger kon gebruiken om muziek te downloaden waren bijvoorbeeld Kazaa en Napster, maar die zijn er nu niet meer. Daarnaast zitten de vergelijkbare programma's vol met neppe bestanden waarmee we onze computers volzetten. Toch wil

Lees meer...

Kledingmerken top lijst

Meer info

Gaming apps

Meer info

Parfum Toplijst

Meer info