Apps

Apps maken het gebruik van jouw smartphone alleen maar gemakkelijker en leuker! Er zijn veel verschillende apps die leuk zijn om te hebben, maar helaas moet je voor veel apps betalen. Nu hebben wij voor jou een aantal apps gevonden die geweldig zijn in het gebruik en ook nog eens helemaal gratis! Deze apps zijn geschikt voor de smartphones van Apple, dus als je een iPhone 3 t/m iPhone 5 hebt, zijn deze apps geweldig voor jou! 

Top 3 apps

Wie wil er nu niet apps downloaden die handig zijn en ook nog eens voor nopes zijn. De top 3 die wij voor jou hebben geselecteerd bestaat uit de volgende apps:
 1. Shazam
  Als je een nummer hoort waarvan jij wel zou willen weten hoe het nummer heet of van welke artiest het nummer is, kun je met Shazam het nummer opnemen waarna Shazam je deze info direct geeft! Je krijgt de naam van het nummer en de naam van de artiest te zien en je kunt zelfs doorklikken naar youtube om de clip te bekijken of de biografie lezen van deze artiest. Vervolgens kun je via iTunes het nummer aanschaffen! Het is nog nooit zo gemakkelijk geweest om achter de naam van een artiest of nummer te komen!
   
 2. Google Earth
  Google Earth ken je misschien al, maar het is nu ook beschikbaar voor op je smartphone! Naast de bekende luchtfoto's worden er nu ook op de kaart geplaatste Wikipedia pagina's gekoppeld. Je krijgt bijvoorbeeld meer informatie restaurant, winkels, cafés en hotels. Als je jouw telefoon kantelt, kun je de foto's ook nog vanuit een andere invalshoek bekijken! 
   
 3. Buienradar
  Bij regen of zonneschijn, de buienrader checkt het voor jou waardoor je nooit meer voor een verrassing komt te staan! Het is een erg eenvoudige app die je laat zien of het zonnig blijft, of het gaat regenen of dat er flinke bewolking aankomt. Daarnaast kun je ook zien welke kant de buien opgaan! 

Artikelen

Versier apps

Categorie: Apps / 11-02-2014 10:32

De ene man doet niet anders en de andere loopt rood aan en weet niet meer wat hij moet zeggen.. Versieren is niet voor iedereen weggelegd. Gelukkig kun je het wel leren! En hoe gemakkelijk zou het zijn dat je dit zou kunnen leren aan de hand van jouw smartphone?! 

Android apps

Je zou het niet verwachten, maar vers

Lees meer...

Social media apps

Categorie: Apps / 11-02-2014 10:31
Het geweldige aan social media is dat je het echt overal en altijd kunt gebruiken! Je kunt het namelijk erg gemakkelijk gebruiken vanuit jouw smartphone, door de handy apps die je kunt downloaden vanuit de App Store. Verzin een coole naam voor je twitter of instagram account en ga aan de slag!

HootSuite

Deze app

Lees meer...

Gaming apps

Categorie: Apps / 11-02-2014 10:29

De leukste gratis apps die je kunt vinden voor op jouw smartphone. Je hoeft je echt niet meer te vervelen nadat je deze apps in de App Store hebt gedownload! Wij hebben voor jou een lijstje gemaakt met leuke games die op het moment erg hot zijn. Ken jij ze al? 

De slimste mens

Het tv-programma ken je misschien al,

Lees meer...

Gaming apps

Meer info

Linkbuilding technieken

Meer info

Hits van het moment

Meer info